A la venda les entrades per al Open Day i Múrcia

Els aficionats taronja ja poden adquirir les entrades per a presenciar en directe l’estrena de l’equip femení en la Liga Dia, a més de la jornada 3 de Liga Endesa a Múrcia.

L’Open Day és la primera jornada de la competició que acull tots els partits en una mateixa ciutat, el qual se celebrarà aquest any en Torrejón (Madrid), i allí València Basket debutarà davant el Perfumerias Avenida.

Els interessats a presenciar aquest partit, poden adquirir les seues entrades a un preu de 6€. Per eixe preu, s’aconseguirà una entrada per a la sessió vespertina de dissabte 13 d’octubre, en la qual s’inclou a més del partit de l’equip taronja, que es disputarà a les 18h, el partit que enfrontarà al Quesos el Pastor i a l’Araski a les 20:15h.

Les entrades ja es poden adquirir a les oficines de València Basket. Els interessats per a presenciar més partits de la sessió vespertina de dissabte, poden sol·licitar més informació a les mateixes oficines.

També han eixit a la venda des de hui les entrades per al partit de la Liga Endesa que València Basket disputarà a Múrcia aquest diumenge 7 d’octubre a les 17h. Les entrades estan disponibles al preu de 10 euros i ja es poden adquirir a les oficines del club taronja.

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *