Alberto Abalde, convocat per Scariolo

El jugador taronja Alberto Abalde ha sigut inclòs pel seleccionador Sergio Scariolo en la llista de 14 jugadors per a representar a Espanya en l’última finestra de la segona fase de classificació per a la Copa del Món 2019. Amb el bitllet mundialista ja certificat, el conjunt nacional buscarà mantenir-se en la primera plaça del grup mesurant-se a Letònia en Riga el dia 22 a les 18.30 hores, i a Turquia a Tenerife el dilluns 25 de febrer a les 19.30 hores.

La selecció espanyola lidera el grup 1 amb un balanç de 8-2, seguit molt a prop per Turquia, amb 7-3. Lluitarà per la tercera plaça la Montenegro de Dubljevic (6-4), el qual també ahir va ser convocat per la seua selecció. El conjunt entrenat per Scariolo es concentrarà el dilluns 18 a migdia a Guadalajara, i eixa mateixa vesprada es realitzarà el primer entrenament a les instal·lacions del Multiusos Aguas Vivas. L’equip treballarà amb doble sessió cada dia fins dijous 21, que partiran cap a Riga.

La convocatòria per a aquests dos partits la conformen Alberto Abalde, Pere Tomás, Carlos Alocén, Víctor Arteaga, Jonathan Barreiro, Javi Beirán, Darío Brizuela, Quino Colom, Jaime Fernández, Xabi López-Aróstegi, Nacho Llovet, Sebas Saiz, Rodrigo San Miguel i Edgar Vicedo.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *