Alberto Abalde: «Tots estem a mort amb Jaume»

L’escorta gallec Alberto Abalde està concentrat amb la Selecció Espanyola de cara a les pròximes finestres, aprofitant per a parlar d’ell sobre la Selecció, sobre la seua germana Tamara Abalde i sobre la nova temporada de València Basket.

P: Què tal va amb Espanya?

R: Amb la selecció molt bé, amb ganes de disfrutar esta setmana, d’afrontar un partit molt complicat contra Eslovènia en sa casa, així que hem d’estar concentrats. Tenim pocs dies per a preparar-ho però estem fent un bon treball i esperem que isca tot molt bé.

P: Vas coincidir amb Tamara a la selecció, la teua germana i amb la que coincidiràs a València Basket

R: Molt content de que haja tornat Tamara a la Selecció, portava anys sense vindre i crec que en els últims anys se l’ha guanyat, porta anys disfrutant del bàsquet, està molt contenta i a més, és una jugadora que aportarà moltes coses a la selecció i al València Basket de l’any que ve. Estic molt content de que vinga a València, a banda de per tindre amb mi i perquè crec que professionalment és un projecte molt interessant per a ella i crec que està feliç ajudarà molt al club.

P: Com veus la pròxima temporada a la Fonteta?

R: Vaig parlar amb Jaume Ponsarnau abans de començar l’estiu, em va transmetre que està feliç, que té molta il·lusió pel projecte que ve i jo li he transmés que tots els que estem anem a mort amb ell i que tenim moltes ganes de fer una bona temporada l’any que ve.

Foto: FEB

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *