Anna Cruz y María Conde aconsellen en L’Alqueria

Aquesta trobada ha tingut lloc a la pista central de L’Alqueria, que ha permés a les jugadores de la selecció espanyola a aconsellar a les jugadores del planter taronja, i opinar sobre la importància de la instal·lació com L’Alqueria.

Anna Cruz ha sigut una d’elles “Ací ho tenen tot a favor. És una ciutat on es respira bàsquet. Les instal·lacions són una passada. Si haguera nascut ací ara mateix estic segura de què haguera tornat a triar este esport” ha dit la internacional.

Maria Conde, ha donat un exemple que tot dóna els seus fruits, a pesar de la joventut: “És una passada. Ací no hi ha res com açò. Arribar i veure totes estes pistes seguides que no has vist en cap lloc… Per a totes les xiquetes que han començat a jugar a bàsquet i que han hagut de triar entre l’esport i estudis perquè les instal·lacions no et donen i no et posen totes les facilitats que dóna este club, és una pasada”.

Ambdues jugadores han intentat ajudar a les futures jugadores que tractaran d’imitar els seus passos. “Que disfruten, perquè les coses si treballes, li poses entusiasme i et sacrifiques un poc, poden anar arribant. Està clar que cal tindre un poc de sort però si treballes i disfrutes del que fas es poden obrir moltes portes” aconsellava Anna Cruz.

“Que somien molt. Que realment creguen que les coses poden passar. Que tingues un somni i vullgues aconseguir-ho i després que es divertisquen amb això. Són moltes coses a què has de renunciar i si no és divertit no sé fins a quin punt val la pena”, aconsellava també María Conde.

Aquesta bonica trobada servirà per a les jugadores de L’Alqueria continuant creixent amb un gran mirall en el qual mirar-se.

Foto: FEB

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *