Anna Gómez, Irene Garí i María Pina encapçalaran el segon any de València Basket en la Lliga Dia

Foto: València Basket

El segon projecte per a la Lliga Dia de València Basket ja té capitanes que lideraran l’equip per a intentar assentar-se en l’elit del bàsquet nacional i continental.

Anna Gómez serà la capitana de l’equip. La jugadora d’Alfara del Patriarca predrà el relleu d’Esther Díaz. No sols va disputar tots els partits de València Basket la temporada passada, sino que ha donat un pas endavant amb els seus més de 33 minuts per partit. “És un orgull vindre a la teua ciutat, jugar a Valencia Basket i a més ser capitana d’este equip. Intentaré ajudar a la comunicació entre cos tècnic i jugadores, però veient a l’equip, no crec que faça falta que influïsca molt” ha dit la jugadora.

Juntament amb ella, repetiran Irene Garí i María Pina per a completar l’equip de capitanes. L’aler valenciana, que es va incorporar a la disciplina taronja per a aconseguir l’ascens a la màxima categoria, també ha sigut part dels èxits aconseguits la temporada passada.

D’altra banda, María Pina també ha exhibit la seua millor versió en la seua millor temporada al club. Al igual que Anna Gómez, tampoc s’ha perdut ningun partit esta temporada. El projecte taronja continua donant passos amb l’objectiu de consolidar-se a la primera categoria amb un gran treball i continuar creixent a la competició europea.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *