El Jr. NBA World Championship arriba a L’Alqueria

L’NBA ha anunciat hui el 2018 NBA World Championship – Europe Training Camp, un campus de quatre dies per als equips de xiquets i xiquetes que representaran a Europa en el Jr. NBA World Championship, el primer torneig de bàsquet global per  jóvens d’entre 13 i 14 anys. El campus tindrà lloc del 31 de juliol al 3 d’agost en les instal·lacions de L’Alqueria.

Els dos equips, formats per 10 jugadors cadascun, comptaran amb la presència de xics i xiques de 12 països d’Europa, incloent-hi tres d’Espanya, tres de Lituània i dos de Regne Unit, Finlàndia, Itàlia i Suècia. L’equip dels xics l’entrenarà Alessandro Nocera i Eero Leva, mentre que l’equip femení l’entrenarà Uros Dragicevic i Lina Braizdekyte.

L’Alqueria permetrà que ambdós equips entrenen junts per primera vegada, que realitzen activitats de treball en equip i es preparen per a la competició que tindrà lloc en l’ESPN Wide World of Sports Complex a Orlando del 7 al 12 d’agost.

Els equips van ser seleccionats per un comité d’entrenadors i membres de l’NBA després del Jr. NBA World Championship Europe Camp, que es va realitzar del 30 d’abril al 4 de maig en Eslovènia. El jugador italià Mattia Durante substituirà al jugador espanyol Javier Luque en l’equip masculí del Jr. NBA Championship Europe per compromisos amb la selecció espanyola sub-14.

El Jr. NBA World Championship tindrà divisió masculina i femenina, cada una composta de 16 equips que viatjaran amb totes les despeses pagades per a competir en aquest esdeveniment. Aquest campus inclourà una competició en format de tots contra tots seguits de tornejos d’eliminació individual. Els guanyadors de l’encreuament dels Estats Units i internacionals jugaran en el World Championship Game el 12 d’agost.

Foto: NBA

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *