El València Basket femení ja té la seua pretemporada definida

L’equip de Rubén Burgos ja té definida la seua pretemporada amb tres partits amistosos ja confirmats per a preparar la campanya 2019/2020 que començarà el 28 de setembre. Les jugadores començaran a incorporar-se a mitjan d’agost amb les pertinents proves mèdiques que s’allargaran durant tota la setmana. La plantilla no estarà al complet. Meiya Tirera s’incorporarà a finals de mes per la disputa de l’Afrobasket.

El 12 d’agost serà el dia en què algunes jugadors arribaran a València per a anar passant les proves mèdiques abans de la nova temporada. Les arribades es prolongaran durant tota la setmana.

Les jugadores taronja tindran l’oportunitat de gaudir de tres setmanes de treball abans d’encarar els partits de pretemporada. Només hi han tres amistosos confirmats. El primer serà a Vitòria. El 9 de setembre s’enfrontraran al Tarbes, equip militant en la lliga francesa. Un dia després, es jugarà davant Araski a les 19:00 hores, també a la ciutat alabesa.

Després d’este «stage», les taronja es traslladaran fins a Mollerusa, ciutat de la província de Lleida. Allí el 22 de setembre es disputarà el últim amistós davant el Cadi La Seu a les 12:00 hores.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *