Entrevista a Pierre Oriola: «Estic molt content amb la rebuda que m’ha donat València»

Pierre Oriola accepta l’entrevista amb Territori Taronja, un dels fitxatges d’esta temporada. El jove jugador de Tàrrega ens dedica uns minuts per a parlar amb ell sobre bàsquet, aficions i com no de les falles de València.

 

-Entrevistador: Volíem començar parlant de la Copa del Rei on signares una gran actuació i on et destapares davant la Família Taronja.

-Pierre Oriola: Sí, a més era la meua primera Copa que ho feia encara més especial, totes les aficions juntes, tots els equips concentrats en quatre dies de bàsquet. Estic molt content la veritat del rendiment de tot l’equip com el meu individual, i després l’afició ho agraïx amb el seu afecte amb el seu suport, com ho fa des que va començar la temporada.

-E: Pedro Martínez en roda de premsa et va felicitar com que eres un exemple per a tots per la voluntat, la força i el cor que li poses al teu joc.

P.O: No vaig veure aquella roda de premsa ni la vaig escoltar, sí que m’ho va comentar alguna persona del meu entorn però no sóc de vore el diari ni vore la premsa, ni res d’això. Però agraïsc el que em va dir Pedro Martínez sobre mi, em va agradar molt, i m’alegre que el meu caràcter i la meua predisposició de donar el 100% a la pista puga contagiar a l’equip.

-E: Ràpidament et guanyares l’estima dels aficionats, tens la teua pròpia cançó que canten els aficionats, estaràs encantat amb esta rebuda de la Família Taronja, et sents estimat a València?

P.O: Molt, molt, des del dia de la meua presentació pense que hem creat un vincle especial. Crec que valoren el meu treball i açò és molt important, és una fusió molt bona que jo treballe a la pista i ells m’ho reconeguen. No importa si faig més o menys punts, esta afició sempre reconeix el meu esforç.

-E: Parlant dels inicis de la teua carrera qui va ser l’entrenador que va dir Pierre tu arribaràs lluny.

P.O: Recorde un estiu que estava jugant a Tàrrega, el meu poble, i em va cridar el meu entrenador per a dir-me que el Lleida volia fitxar-me. Però en eixe moment jo no estava pensant a ser professional ni en guanyar-me la vida jugant a bàsquet, però va ser una oportunitat que vaig aprofitar molt bé. Josep María Torres, el meu entrenador va ser la persona que em va ajudar a fer este pas i em va donar l’oportunitat de debutar en Leb Or contra el Vic.

-E: Pel que fa a gustos i aficions hem vist que has fet vídeos de Youtube però també fas directes d’Instagram. Què t’agrada més?

P.O: (Es riu) A l’Instagram al ser un directe no pots improvisar, és el directe, en canvi a Youtube si que pots ser més espontani. Però m’agraden les dos, en alguns moments quan estem en concentracions ens agrada fer Instagram Live amb Sam que és el meu company d’habitació. I al Youtube a mi sempre m’ha agradat el món del teatre i la faràndula, el món del cine i sempre que puc estic disposat a fer estes coses.

-E: Pel que fa a la nostra festa de les Falles, explica’ns com han sigut les teues primeres festes, tot i els viatges d’Eurocup dels quarts i les semifinals.

P.O: Doncs no les coneixia, les havia vist per televisió, però evidentment no tenen res a vore. He pogut anar a quatre mascletaes i la veritat que van ser una autèntica passada, jo no entenia res del món dels masclets, però la gent em deia, mira escolta el ritme, ara puja, ara baixa. Quant a les falles vaig poder entrar en la segona de la categoria Especial, per dins, i la vaig poder vore mentre l’estaven acabant de muntar i de pintar. Tot això va ser possible gràcies a una aficionada de València Basket que em va donar l’oportunitat de poder entrar, em va agradar molt l’experiència i també vaig visitar el casal on tota la gent es reunix. M’haguera agradat vore la cremà perquè és un moment màgic només vaig poder vore la de l’Ajuntament des de l’avió en la setmana que viatjarem a Jerusalem i a Tenerife.

 

Post Author: Iván Argente

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *