Francisco Elson: «És genial per als xics poden entrenar ací»

L’holandés Francisco Elson té totes les condicions per a ser l’Ambaixador de l’NBA. En eixa condició s’ha integrat entre els xics i xiques dels equips europeus que es preparen per al Jr. NBA World Championship en L’Alqueria i els seus entrenadors. Lluint la mateixa indumentària. Prenent part a l’escalfament. Bromejant amb els jugadors i jugadores que posaven al costat del Trofeu Larry O’brien, el qual el mateix Francisco va alçar l’any 2007, quan formava part dels Spurs. Elson estava encantat de tornar a la ciutat on va viure entre 2001-2002, quan va defensar la camiseta taronja. S’ha mostrat encantat per les instal·lacions de L’Alqueria del Basket, alçades al costat de la Fonteta, pabelló que vibrà amb els seus vols sense motor.

L’exjugador, ambaixador de l’NBA en aquest Europe Training Camp, reconeix que la realització d’aquest campus d’entrenament “és genial per als xics poder entrenar ací abans de viatjar a Orlando, als Estats Units”.

Elson recorda amb efecte la seua passada per aquesta ciutat: “El meu any a València va ser molt bo, tinc molt bons records del meu pas pel Pamesa València, que és com es deia en eixe moment. El Club sempre m’ha tractat molt bé i ha canviat molt, estic molt feliç de tornar a Espanya i també a València”.

Preguntat per L’Alqueria, Elson assegurava que “estes instal·lacions són molt bones, tenen un altíssim nivell i són de les millors d’Europa. El Club ha canviat molt i amb L’Alqueria, Valencia Basket ha posat el seu futur en el planter. Li desitge al Club molta sort i estic segur de que treballarà molt dur amb els seus jugadors, el bàsquet tracta d’açò. El que s’està fent en L’Alqueria del Basket és molt bo, quan jo era jove no hi havia instal·lacions com estes. És una oportunitat increïble per a trobar jugadors de bàsquet d’alt nivell”.

Foto: Miguel Ángel Polo

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *