Guillem Vives: «El grup està molt bé dins del vestidor»

Foto: Miguel Ángel Polo

El base català Guillem Vives ha valorat el treball de l’equip en este inici de pretemporada: “És una pretemporada com totes, és un inici dur físicament per a posar-nos a to. Però ho fa més fàcil tindre el mateix entrenador de l’any passat, un grup de jugadors que ja ens coneixem per a mantindre la filosofia. Els nous tenen un poc més de dificultat per a aprendre i posar-se al ritme tàctic dels altres, però crec que a poc a poc anem anant bé”.

El taronja ha reconegut que les tres incorporacions que treballen amb l’equip “van molt bé. Encara ens falten els fitxatges que estan en el Mundial, però els que han arribat estan molt integrats. Crec que el grup està molt bé dins del vestidor i en la pista sobretot entenen ràpid i treballen. I això és l’important, que el grup seguisca fort, que en el vestidor es continue respirant bon ambient i amb ells ho hem aconseguit”.

València Basket ha reunit una tripleta de bases amb la possibilitat d’ajuda de Loyd generarà una bateria amb molts diferents, però també complementaris. Ha considerat que el repartiment de minuts “ja dependrà de l’entrenador, el que depén de nosaltres, o de mi és demostrar a l’entrenador que puc jugar ja siga amb un altre base o amb diferents opcions. Crec que tenim una plantilla molt llarga per a tindre moltes opcions diferents dins dels partits. I és veritat que en l’u hem fitxat un grandíssim jugador com Quino Colom que ens ajudarà molt”.

Els taronja es mesuraran el dissabte a ASVEL Villeurbanne, el nou equip d’Antoine Diot, que ha sigut company de Vives durant quatre temporades. Vives ha reconegut que “serà un partit diferent, jo crec que sobretot per a ell. Per a nosaltres i especialment per a mi i per a Sam també. Crec que vam crear un nucli molt bo dels tres, ens va saber greu la forma en la qual va haver d’anar-se’n, no va poder demostrar en la pista pel tema de les lesions. Personalment estic molt agraït pel que ha donat en este Club, crec que s’ha guanyat un afecte i un respecte no només del vestidor sinó també de la gent. Això és com un títol, anar-te’n d’un club i que la gent et continue respectant o volent encara més parla molt bé d’ell. I li desitge la màxima sort perquè estiga sa tot l’any”.

Sobre el paper de la Selecció Nacional a la Copa del Món, el català ha reconegut que “Espanya va a poc a poc, com en totes les competicions. Ací els que són més de fora diuen que Espanya va al seu ritme, poquet a poquet, però és veritat que sempre quan entra el tram decisiu sempre competix, té eixe caràcter i això no ho han perdut. Ara vorem, és un Mundial molt igualat i crec que tindran opcions”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *