Hora de revertir la situació

Foto: Miguel Ángel Polo

València Basket tractarà de tornar a fer valdre el factor Fonteta en l’Euroliiga per a rebre al Bayern de Munic en un encontre corresponent a la huitena jornada de la competició europea. Els taronja volen trencar la seua mala ratxa de tres derrotes consecutives, on disputarà quatre partits en set dies al fèu taronja. Amb l’absència confirmada de Sam Van Rossom, la resta de la plantilla estarà disponible per a demà. La història d’estos encontres és favorable per als homes de taronja, que no sols li ha guanyat al Bayern en dues ocasions a la Fonteta, sino que té un balanç de 17-0 davant equips alemans.

El Bayern de Munic ha encadenat dues derrotes com a visitant en les pistes de Baskonia i Fenerbahçe, i buscarà a València la seua primera victòria fora de casa. Liderats per Greg Monroe i portant per primera vegada de tornada a Vladimir Lucic, el conjunt bàvar porta l’infermeria bastant plena. TJ Bray i Josh Huestis estan totalment descartats, mentre que Lessort i Djedovic s’han perdut els últims partits per molèsties, encara que ja estan a la fase final de les seues recuperacions. Malgrat les baixes, el quadre alemà va guanyar l’enfrontament d’este cap de setmana per 84-80 davant l’Alba de Berlín.

Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit que espera un rival “molt físic, probablement l’equip que més juga prop de pintura de tota l’Eurolliga, amb jugadors que dominen el joc de pal baix des de l’equilibri i de traure avantatges en la posició de cinc, de quatre, de tres i d’un fins i tot. Estan tirant molt eficaç de tres punts però estos tirs arriben d’avantatges que trauen en la pintura. Col·lectivament haurem d’estar molt bé, afrontar el repte físic i competicions com la del rebot i les pèrdues poden ser molt importants. L’evolució que estem tenint és a millor, ara cal portar eixos moments clau un poc millor i intentar jugar estos partits amb la Fonteta. No som ningú per a demanar, perquè els primers que no estem aconseguint resultats som nosaltres, però sí que sabem que tots junts podem ser més forts”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *