Jordan Loyd presentat com a jugador taronja

Foto: Isaac Ferrera

L’escorta Jordan Loyd ha sigut presentat aquest matí com a nou jugador taronja per a la pròxima temporada.

El nord-americà ha arribat després de proclamar-se campió de l’NBA la temporada passada amb Toronto Raptors. Els seus números a la Lliga de Desenvolupament li van portar a ser triat en el quintet ideal de la G-League.

Carlos Casañ ha exercit d’amfitrió en l’acte de presentació en el qual ha estat acompanyat pel president de València Basket Vicent Solá, el conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga i el director de relacions institucionals José Puentes.

Ha sigut Carlos Casañ el que ha obert el torn d’intervencions assenyalant que “és com sempre un plaer rebre a tota la família del Valencia Basket. Però més que donar-vos la benvinguda, després de 24 anys és tornar una altra vegada a casa, com cada temporada. En este cas per a presentar un jugador tan important com Jordan Loyd. Ford és líder als Estats Units en SUV i tot terrenys. I Valencia Basket ha fitxat un líder i un tot terreny per a triomfar en la Liga Endesa i en l’Eurolliga”.

Després ha parlat Vicent Solá que ha obert la seua intervenció per a celebrar que “es mantinga viva la tradició de presentar a un dels nostres nous jugadors en estes instal·lacions i que puguem anunciar la renovació de l’acord de col·laboració entre Grup Montalt i Valencia Basket, una relació que ja arriba als 24 anys. Més de dues dècades de suport al bàsquet que convertixen a Ford Montalt en el patrocinador oficial d’automoció més longeu de la Liga Endesa”.

Posteriorment, Solá ja s’ha referit al jugador per a posar en valor que “és la primera vegada que arriba al nostre Club un jugador que ha sigut prèviament campió de la NBA. I a més ho fa amb l’anell encara recent, ja que Jordan Loyd va ser part de la plantilla dels Toronto Raptors que van alçar el títol fa uns mesos”.

Ha continuat assenyalant que “la facilitat per a aconseguir punts de maneres diferents que ens aportarà Jordan, tant en tir exterior com atacant l’anella, i la seua capacitat atlètica en els dos costats de la pista ens aporten una cosa diferent i que necessitàvem en el nostre equip. I alhora, les seues virtuts es complementen a la perfecció amb la resta dels seus companys del joc exterior. I a més complix amb la premissa de ser un jugador versàtil ja que pot exercir també les funcions de base”.

Jordan Loyd ha sigut l’últim en parlar i ha assegurat “estic molt feliç d’estar ací, tothom s’ha portat genial amb mi des que vaig arribar. Però parlant estrictament de bàsquet, és un honor per a mi estar en un lloc com València i la transició està sent molt fàcil. Els entrenaments estan molt bé fins al moment i estic desitjant poder començar a competir en l’Eurolliga, que és una gran competició en la qual cada partit és duríssim, i també en la Liga Endesa, que probablement és la millor competició nacional per darrere de la NBA. Esta temporada serà un gran repte per a mi i vaig per a totes”.

El nou jugador taronja ha destacat que “mai em done per satisfet, l’única cosa que m’importa és guanyar. I vull portar eixa cultura l’equip, donaré sempre el 100%, ja siga en els entrenaments, estirant o en els partits. No vull que ens quedem satisfets amb simplement eixir a jugar. El meu camí fins ací no ha sigut fàcil, sempre isc a lluitar la victòria contra qui siga i mantindré eixa mentalitat per sempre. No pot esperar a posar-me la camiseta i donar tot el que tinc per este equip. No em marque objectius personals, només espere que puguem guanyar tots els partits possibles, sense importar contra qui juguem. No mire les meues estadístiques, quan isc a la pista ho faig per a gaudir i treballar dur i això sempre m’ha portat coses bones. Així que tractaré de ser jo mateix i enfocar-me a ajudar l’equip”.


Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *