Joy Brown: «Vaig triar València Basket perquè crec que és un lloc on puc créixer»

Joy Brown és una de les cares noves de l’equip femení en el primer projecte de la Liga Dia. L’americana ja té experiència a la Liga Femenina, i afrontarà un nou repte amb la camiseta taronja. En la seua primera temporada a Espanya ja ha destacat molt a Càceres, i vol seguir fent-ho a València.

P: Et va costar decidir-te per València?

R: He estat dos anys a Espanya i havia sentit parlar sobre la ciutat però no havia tingut oportunitat de visitar-la. Així que quan vaig tindre l’oportunitat de jugar allí, vaig pensar genial, és una ciutat bonica, amb boniques platges així que serà una gran experiència per a mi estar allí per primera vegada.

P: Per què València Basket?

R: Vaig triar Valencia Basket perquè crec que és un lloc on puc créixer, ser feliç i continuar desenvolupant de la millor manera la meua carrera esportiva.

P: Ganes de que comence la temporada?

R: Estic nerviosa, ansiosa, totes les emocions possibles. Però crec que és bó sentir-me així. Estic molt emocionada per arribar a un lloc nou, en una ciutat increïble, amb grans companyes i bona gent al voltant.

P: On pot arribar el projecte de València Basket?

R: Crec que és un projecte que a llarg termini pot somiar amb grans coses, com lluitar per la Lliga i competir a Europa. Ara s’ha fet un gran equip i hem de lluitar per guanyar molts partits, s’ha donat un gran pas per a estar prompte dalt.

P: Què pot aportar-li Joy Brown a València Basket?

R: Crec que definitivament puc aportar-li a este equip passió, energia, el meu sentit de l’humor, el meu joc, tot el que Valencia Basket necessite de mi ho vaig a poder aportar.

P: Un missatge per als aficionats?

R: Si esteu buscant una temporada emocionant, és el moment perquè compreu els vostres abonaments.

 

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *