«La Gran Festa del Bàsquet» espera a l’afició el pròxim diumenge

València Basket es prepara per a viure un dia per a la història, ja que tant el seu equip masculí i femení, jugaran en competició oficial a la Fonteta. Això serà aquest pròxim diumenge 21, amb el partit de Liga Dia entre València Basket i Spar Girona a les 13 hores i el partit de Liga Endesa entre València Basket i FCB Lassa a les 19:15 hores. Des del club taronja s’està desenvolupant unes iniciatives per a convertir aquest dia en «La Gran Festa del Bàsquet», on també es podrà menjar a L’Alqueria.

Aquesta festa començarà amb un partit per a la història, el debut de l’equip femení a la Fonteta, que ni més ni menys serà davant l’actual subcampió, el Spar Girona de Laia Palau.

En aquests partits de Lliga Dia, podràs asseure per ordre d’arribada al pavelló, excepte en el sector VIP tancar. Les portes s’obriran a les 12 hores.

Entre el primer i el segon partit, València Basket llançarà la possibilitat de quedar-te a dinar en la Cafeteria de L’Alqueria. Ofereix un menú bufet de set euros el qual inclou ensalades, arrossos, pasta, fruita i beguda.

A més de dinar a L’Alqueria, podràs veure els partits que es disputaran a les 17 hores i que seran retransmitits a les pantalles d’aquesta, com el Monbus Obradoiro-Reial Madrid i Baskonia-UCAM Múrcia.

La Gran Festa del Bàsquet conclourà amb la jornada 5 de Liga Endesa entre València Basket i FCB Lassa. Un partit davant un dels millors equips de la competició, el qual compta els seus quatre partits en victòries. La Fonteta obrirà les portes a les 18:15 perquè tots els assistents puguen gaudir de les anteriors activitats.

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *