La Selecció Espanyola U14 femenina ja entrena a L’Alqueria

Les 25 jugadores convocades per la selecció espanyola U14 ja entrenen a les instal·lacions de L’Alqueria a les ordres de Fran García i Cristina Cantero.

Després de l’èxit d’assistència que va comportar la victòria de l’Espanya blanc al torneig masculí. Aquest campionat es disputarà del 16 al 18 d’agost en les instal·lacions de L’Alqueria per a reunir a València més de 70 talents de tota Europa. Després de quatre dies d’entrenament, les jugadores es dividiran en dos equips (Espanya Roig i Espanya Blanc) les quals disputaran una lligueta davant les seleccions de Polónia, Grècia, Portugal i Finlàndia.

La convocatòria completa de les jugadores que estan entrenant en L’Alqueria la formen Marina Asensio, Carmen Yànez, Gema Núñez, Carmen Rigo, Clara Prieto, Deva Bermejo, Marina Aviñoa, Lucía Navarro, María Baldomero, Alejandra Civera, Inés Noguero, Cristina Ugochuwku, Alba García, Elena Buenavida, Erola Alberch, Eva Pardo, Irune Orio, Celia García, Ana Becs, Davinia Ángel, Joana Reid, Marina Hernández, Marta Bell, Ariadna Termis i Maria Valdeande.

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *