L’Adidas Next Generation Tournament es jugarà a L’Alqueria

L’Alqueria farà un pas més com a casa del bàsquet europeu de formació. Acollirà el torneig més gran sub18 europeu. Del 28 al 30 de desembre, L’Alqueria del Basket acollirà el primer torneig classificatori per a l’Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament.

Aquest torneig prestigiós que organitzà l’Eurolliga des de 2003, reuneix als millors equips júniors del continent. 32 equips competiran en quatre tornejos classificatoris. El guanyador de cada grup assegurarà un lloc en la final de 8 equips que disputaran contra altres 4. Aquesta final es disputarà a Vitoria coincidint amb la final de l’Eurolliga.

La cita de València, serà la primera. Munich, Kaunas i Belgrado seran les altres ciutats que albergaran aquests tornejos classificatoris del 25-27 de gener, del 8-10 de febrer i del 22-24 de febrer.

Aquest torneig té un prestigi internacional, cosa que s’evidència veient a alguns dels MVP d’edicions passades. En l’edició 2012-2013, Alberto Abalde va tindre l’oportunitat de ser campió amb el Joventut de Badalona. Luka Doncic i Dario Saric, són alguns dels jugadors que també van tindre aquest reconeixement.

Els aficionats tindran l’oportunitat de viure de primera mà als majors talents del futur del bàsquet europeu a L’Alqueria.

Foto: Isaac Ferrera

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *