L’Alqueria acollirà la prèvia de la Minicopa Endesa

L’Alqueria acollirà un any més la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa. Els equips de categoria infantil dels clubs de la Liga Endesa competiran a València els pròxims 7 i 8 de desembre per a fer-se amb un bitllet per a la fase final de la Copa del Rei, la qual es disputarà a Madrid.

L’Alqueria del Basket va complir el passat 27 de setembre un any de vida, i acollirà per segon any consecutiu aquesta fase prèvia. Setze equips competiran durant aquests dos dies per a unir-se a Reial Madrid i al Montakit Fuenlabrada o Movistar Estudiantes, que l’1 de novembre s’enfrontraran en una seu per a confirmar quin conjunt amfitrió anirà directament a la fase final.

El sistema de competició serà el mateix que en l’última edició, amb quatre grups de quatre equips. Els primers classificats de cada grup es classificaran per a la fase final, mentre que els segons s’enfrontaran entre si en un sol partit.

L’Alqueria ja ha acollit nombrosos tornejos nacionals i internacionals durant el seu primer any de vida. Acollint novament la fase prèvia de la Minicopa Endesa, la casa del bàsquet de formació segueix posicionant-se com a la seu perfecta per a l’organització de grans esdeveniments, gràcies a la instal·lació en la qual es poden disputar 13 de forma simultània.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *