Lorena Segura i Guillem Ferrando amb les seues respectives seleccions

S’espera un intens cap de setmana per als internacionals espanyols de L’Alqueria del Basket amb Lorena Segura a les semifinals en l’Europeu U18 Femení, amb Guillem Ferrando començant hui l’Europeu U16 i Irene Garí com a delegada a la Selecció Espanyola U16F al torneig de Pésaro.

La Selecció Espanyola U16 femenina es va classificar ahir per a les semifinals de l’Europeu de la seua categoria enfront de Bèlgica, amb un estret 72-73. La semifinal les enfrontarà enfront d’Hongria, en un partit que es jugarà demà dissabte en Udine. L’exterior espanyola ha anat augmentant la seua importància al pas que anava passant el torneig.

Pel que fa a Guillem Ferrando, ha entrat en la llista definitiva per al Campionat d’Europa de seleccions U16 que es disputarà a Novi Sad (Sèrbia), des de hui i fins al pròxim 18 d’agost. Per a començar el campionat, la selecció espanyola tindrà un difícil encontre enfront de l’amfitriona en el partit que es jugarà hui a les 20:30 hores.

La selecció espanyola U16 femenina afronta aquest cap de setmana en Pesaro el seu últim torneig abans de viatjar cap a Lituània per al campionat d’Europa de seleccions de la seua categoria. La jugadora del primer equip femení Irene Garí forma part d’aquest combinat exercint la funció de delegada. El combinat cadet femení començarà aquesta vesprada mesurant-se a Bèlgica a les 18:00 hores.

Foto: FEB

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *