Marina Lizarazu: «És una temporada il·lusionant»

Foto: València Basket

València Basket posarà rumb demà cap a Saragossa per a viure l’inici de la competició oficial amb la celebració de l’Open Day de la Liga Dia. El debut de les jugadores taronja serà a les 13:15 hores del pròxim dissabte davant Spar Citylift Girona i es podrà veure per Teledeporte.

Marina Lizarazu es mostra preparada per a jugar els seus primers minuts oficials amb l’elàstica taronja després d’una pretemporada positiva: “Molt contenta de poder tornar i estar amb les meues companyes en la pista i fora d’ella. Formar més part del grup. A poc a poc vaig agafant sensacions en la pista. La veritat és que és un procés un poc lent però estem treballant bé i jo vaig notant millores i això sempre és bo”.

La base madrilenya és conscient de què juguen davant les actuals campiones, cosa que “és un rival molt dur i un dels equips, sinó el millor equip de la lliga. Nosaltres a fer el nostre treball i a intentar aconseguir eixa victoria”.

A més de la Lliga Femenina, el conjunt entrenat per Rubén Burgos també jugarà l’Eurocup Women: “És una temporada il·lusionant. Igual que l’any passat era tot la primera vegada ara és la primera vegada a Europa. Competir partit a partit, plantar cara a tots els equips i aconseguir el màxim nombre de victòries posible”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *