Marinkovic guia a València Basket cap a la segona victòria en l’Eurolliga

Foto: ACB

València Basket i Bayern de Munic s’enfrontaven en la huitena jornada de l’Eurolliga on els taronja necessitaven la victòria com el oxígen per a continuar tenint opcions a la competició continental.

Començaren els dos equips molt erràtics en atac fins que Guillem Vives obrira el marcador. Hui, la defensa taronja estava més seriosa. Eixa serietat es reflectava al marcador en l’equador del primer quart amb 9-2. En canvi, els triples cobraven protagonisme al partit amb Marinkovic i Koponen com a protagonistes. El resultat a la fi dels primers deu minuts era de 20-16.

Monroe ajustava més el marcador a l’eixida del segon quart després d’anotar dos llançaments alliberats. Un triple de Lo col·locava els bàvars per davant el marcador, però Motum responia bé a la cistella del Bayern per a agafar la davantera altra vegada. Abans del descans, els taronja pujaven la renda a deu punts amb un estratosfèric Marinkovic el qual portava 13 punts. El marcador al descans era de 39-29.

Lucic obria la segona mitat amb un triple baixant l’avantatge dels deu punts. Un 0-7 d’eixida col·locava als visitants a tan sols tres punts (39-36). Després del temps mort demanat per Ponsarnau, la reacció taronja va arribar de seguida amb un parcial ara local de 8-0 per a tornar a pujar dels deu punts de renda (47-36). Les assistències de Vives i els triples de Marinkovic serviren per a què la Fonteta gaudira d’un joc bonic per part dels seus. València Basket manava en el marcador per 59-47 a la finalització del tercer quart.

L’últim quart començava amb un triple del Bayern que baixava la renda altra vegada dels deu punts, però un 2+1 de Dubljevic feia agrandar-se la diferència per als taronja (62-50). El mateix montenegrí despertava guanyant-li la partida a Monroe tant en defensa com en atac. Fins i tot, els taronja arribaren als 22 punts de renda no passats encara l’equador de l’últim quart (75-53). Els últims minuts foren per a Ndour i Abalde, els quals no havien jugat en tot el partit. Finalment, València Basket va guanyar per 82-56.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *