Matt Thomas: «Estic molt agraït per haver arribat fins ací»

Matt Thomas ha sigut presentat aquest matí com a nou jugador de València Basket per a les pròximes dues temporades en l’establiment de B The Travel Brand al carrer La Pau de València. El nord-americà s’ha compromés amb València Basket fins al 30 de juny de 2020.

Després de la seua exitosa trajectòria universitària a Iowa State, Matt es va presentar a Obradoiro en la seua carrera professional, portant-lo a ser el segon màxim triplista de la temporada.

El primer a parlar ha sigut Enrique Bermejo, Gestor Comercial de B The Travel Brand, el qual ha destacat que «volem que esta relació seguisca sent fructífera, que anem de les mans durant molts anys més i agrair el treball que fan els companys en relació amb Valencia Basket. I donar les gràcies a l’afició, als que han vingut hui i als que ho seguixen dia a dia. També volguera donar les gràcies i la benvinguda a Matt Thomas, que ens porteu entre tots a lo més alt. Benvingut a València».

Vicent Solà ha agraït a l’agència que tornara a cedir les seues instal·lacions per a aquesta presentació i ha aprofitat el moment per a recordar que “l’última vegada que realitzàrem una presentació en este establiment estàvem treballant per a allargar la fructífera relació comercial i d’amistat que tenim amb esta empresa. Em complau informar-vos que fruit de l’acord aconseguit, B the Travel Brand serà de nou esta temporada l’agència de viatges oficial del Valencia Basket”.

Per a escenificar aquest compromís, Vicent Solà li ha entregat a Enrique Bermejo la camiseta commemorativa amb el text «B The Travel Brand 2017-2019», com ha símbol de gratitud a aquesta empresa.

Solà també ha donat la benvinguda a Matt Thomas i després de repassar la seua trajectòria esportiva, s’ha mostrat convençut amb la seua incorporació “a un excel·lent tirador i anotador, un magnífic professional i un treballador incansable que encarna perfectament els valors de la Cultura de l’Esforç. Matt és un jugador jove i amb una progressió molt interessant. Un jugador que està sobradament preparat per a convertir-se en un factor fonamental en el joc ofensiu del nostre equip. Estem segurs que la seua presència va a dotar a l’equip de tot un seguit d’opcions diferents, que encaixen a la perfecció en un joc exterior en el qual este jugador és l’única incorporació”.

Finalment, el nord-americà ha pres la paraula per a dir que es trobava «molt feliç d’estar ací. És divertit com he arribat fins a ací, fa 3 anys, quan estava en la meua Universitat, Iowa State, vam tindre un tour per Espanya, jugant a Madrid, Barcelona i València, vaig estar 10 dies a Espanya. I quan vaig estar ací la veritat és que em va semblar la meua ciutat favorita, vam estar ací 3-4 dies, jugàrem en la Fonteta… així que és un poc boig tot el que ha passat després. Estic molt agraït per haver arribat fins a ací, de poder representar i jugar per a un club històric com este, amb grans companys i entrenadors”.

Matt ja va jugar ahir a Alcoi i ha destacat que “va ser divertit poder començar ja a jugar anit amb el primer partit de pretemporada, començar a competir. Amb ganes d’escriure la nostra història enguany i espere que els fans ho gaudiren tant com ho vaig fer jo».

També va reconéixer que “va haver-hi interés d’altres equips, però vaig decidir vindre a València perquè crec que encaixava millor amb mi per a seguir creixent com a jugador i com a persona. En la nostra camiseta diu Cultura de l’Esforç, i crec que és una bona definició de com em prenc el meu treball. Sóc un treballador extremadament dur, sóc un professional en tots els nivells del treball i crec que açò s’adapta a mi i que he pres la decisió adequada. Tinc ganes de començar i ensenyar-vos de què sóc capaç. Va a ser un bon any”.

Foto: Miguel Ángel Polo

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *