Maurice Ndour: «Abans de vindre ja podia sentir eixos afectes dels aficionats»

Foto: Miguel Ángel Polo

L’ala-pivot senegalés Maurice Ndour ha sigut presentat este matí com a nou jugador de València Basket. Es va estrenar ahir com a taronja anotant quatre punts i arriba al conjunt taronja procedent d’Unics Kazan, on ha jugat les últimes dos temporades, compartint vestidor un any amb Quino Colom.

Vicent Solàm ha assenyalat en la seua intervenció que “si hem de triar una sola paraula per a definir a Ndour eixa deu ser energia. Una electricitat que desborda en els dos costats de la pista i que contagia a tots els seus companys i a les graderies. I una capacitat atlètica que és imprescindible per a competir en l’Eurolliga més competida de la història. Maurice és un jugador polivalent, que pot ocupar les dues posicions interiors. Fins i tot ha disputat minuts com a aler amb la selecció del Senegal. I amb un físic extraordinari que li permet afrontar amb garanties tot tipus de duels tant en atac com en defensa”.

Ndour ha destacat que “en els últims tres anys jugant en l’NBA, a Rússia i en l’Eurocup he anat adquirint més experiència i més confiança en mi mateix. I crec que venint ací a València puc portar eixa experiència i eixa energia a la qual feia referència el president”.

El senegalés ha continuat dient que “quan em pregunten pels meus objectius per a la temporada sempre dic que no tinc objectius personals. Però m’agradaria dir que m’encanta jugar en defensa, amb passió i posant tot el cor. Així que esta temporada m’agradaria ser un dels millors defensors de la Lliga. I crec que si faig això puc ajudar l’equip a estar entre els millors equips defensius en la Liga Endesa i en l’Eurolliga, que seran realment competitives enguany”.

El nou jugador taronja ha comentat que el que més li havia sorprés amb els primers dies al club “és l’atmosfera de família, la filosofia. Moltes vegades en la indústria de l’esport els jugadors, entrenadors o els amos dels clubs pensen només en la part de negoci de l’esport. Però ací és diferent. El negoci és important, però també som una família. I eixa atmosfera és una cosa que m’encanta sobre València Basket. Abans fins i tot de vindre ací ja podia sentir eixe afecte dels aficionats, dels meus companys i dels entrenadors. I ara que ja estic ací, he conegut al meu equip i he comprovat que tot això és real”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *