Moral baixa abans de la Copa

El conjunt taronja jugava l’últim partit abans de la Copa rebent a Obradoiro per a tornar a la senda de la victòria en competició domèstica després de caure a Manresa la jornada passada.

Dos triples obriren el partit per als taronja, que van tindre com a protagonistes a Vives i Doornekamp. El parcial era de 6-0. El cronòmetre passava molt de presa gràcies a les poques faltes que tenia el partit. Poc tardarien en reaccionar els gallecs abans de la fi dels primer deu minuts, perquè un triple de Sabat col·locava als seus a tres punts dels taronja (13-10). El marcador reflexava a la fi dels primers deu minuts el 21-14.

El segon quart es va obrir igual que el primer. Esta vegada fou San Emeterio l’autor del triple per a col·locar per primera vegada als homes de Jaume Ponsarnau en +10 (24-14). La diferència es mantenia constant amb un intercanvi de cistelles que afavoria als locals. Obradoiro va reduir un poc la renda abans del descans després de dos tirs lliures de Vasileiadis i el marcador era de 46-39.

Amb la mateixa convicció va eixir València Basket a la segona mitat, perquè altra vegada pujava de la renda dels deu punts col·locant el marcador en els primers dos minuts de 53-41. Will Thomas començava a fer de les seues i mantenia als seus al capdavant en el marcador. Dubljevic, desaparegut fins al moment, va fer acte de presència al partit entrat ja el tercer quart per a posar el 66-54 a poc menys de tres minuts per a la fi d’aquest. No obstant això, els nervis afloraven en la Fonteta perquè l’avantatge taronja es va reduir fins als quatre punts (66-62). 68-64 era el marcador a la fi del tercer quart.

A poc a poc s’acostaven els gallecs en el marcador i l’afició taronja, s’impacientava per algunes decisions arbitrals fora del seu gust. Quan Obradoiro va aconseguir empatar el partit, Jaume Ponsarnau va sol·licitar temps mort perquè des del 0-0 inicial, no hi havia reflectat el marcador en empat (75-75). Tot i això, una cistella de Pozas va col·locar als visitants per primera vegada per davant al marcador (80-81). Obradoiro s’emportà el partit de la Fonteta per 87-94.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *