Olympiacos conquesta una vegada més la Fonteta

Foto: ACB

La segona volta de l’Eurolliga donava començament a la Fonteta on València Basket recibia a Olympiacos. Els taronja volien una victòria per acabar la jornada europea als llocs de play-off. En canvi, els grecs no volien deixar passar esta oportunitat d’assaltar el fèu taronja per a enganxar-se a la lliuta per entrar en el Top8.

Milutinov va encetar el marcador després d’agafar un rebot ofensiu guanyant-li la partida a Dubi a la pintura. L’inici dels taronja fou pobren, tant en atac com en defensa. El nerviosisme s’apoderava d’ells. A l’equador del primer període, cap dels dos equips hi havia arribat als deu punts. Anotació molt pobra. Dos tirs lliures d’Ndour possaren a València Basket per davant en el marcador a menys de quatre minuts per a la fi del quart (10-9). Més igualtat no va poder haver al primer quart, ja que el resultat a la fi dels primers deu minuts era d’empat a 16.

Paul des de la línia de tres obria el segon quart per a possar als grecs altra vegada per davant, però de seguida, Vives l’empatava (19-19). L’intercanvi de cistelles es feia protagonista en el partit. L’eixida de Motum a la pista va suposar un parcial de 0-8 per part d’Olympiacos, cosa que va enfadar a la Fonteta. Els grecs a poc a poc començaven a anar-se’n en el marcador, allargant el seu avantatge fins als huit punts (31-39). No obstant això, els taronja retallaven punts (36-39). Amb eixe resultat, es va arribar al descans.

Al primer minut d’eixir dels vestidors, Doornekamp posava per davant als locals amb un triple, però la qualitat de Papanikolau tornava a possar als grecs per davant (42-44). En l’equador del tercer període, Olympiacos es va possar fins i tot deu punts per dalt, però per poc de temps perquè San Eme va enxufar un triple colo·locant el 46-53. El tercer quart va finalitzar amb el macador de 63-70.

Doornekamp va entrenar l’últim quart anotant des del triple i col·locant el marcador en 66-70. En menys de dos minuts, València Basket empatava el partit (70-70). En canvi, el 0-8 de parcial per a Olympiacos, tornava a possar un xicotet matalàs per als visitants (70-78). València Basket va remuntar eixe resultat posant el marcador en 79-78. Però l’experiència dels grecs en Eurolliga els feia capaços de portar l’encontre al seu terreny i aconseguir tocar la victòria amb la punta dels dits. Així va ser, Olympiacos va guanyar per 91-93.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *