Querat Casas és l’última presentada

Foto: Miguel Ángel Polo

Queralt Casas ha sigut presentada com a jugadora de València Basket este matí a la seu de Teika. La jugadora ha estat acompanyada de Vicente Solà i Nicolás Barber.

Ha sigut el propi Nicolás el qual ha obert l’acte donant la benvinguda a la jugadora catalana. “Fa uns anys apostarem pel projecte de tornar a posar el bàsquet femení en el més alt. Gràcies a Déu vam tindre la fortuna que València Basket també creia que això era possible. La nostra col·laboració va començar en Lliga Femenina 2 i hui estem ací. S’han complit els objectius i inclús per damunt. A esta temporada li demane salut i que no hi haja lesions i també que disfrutem molt de la temporada. Queralt, benvinguda a la Família Taronja i a la Cultura de l’Esforç. Estàs en el millor equip del món”, ha dit.

Després ha parlat Vicente Solà, que ha agraït a Teika el compromís que té amb el club, a més d’allargar la seua col·laboració fins a 2022. També ha donat la benvinguda a la jugadora. “Volem continuar creixent, assentant-nos en l’elit nacional, i competint per primera vegada a Europa. Jugadores com Queralt, ajudaran a això. La seua experiència a pesar de la joventut que té, la seua ràpida evolució i el treball que l’ha caracteritzat sempre, són un exemple per a tots els nostres xiquets i xiquetes de L’Alqueria del Basket. Queralt, espere que estigues tan il·lusionada amb la teua arribada com nosaltres de poder comptar amb tu en el nostre segon projecte. Estic convençut de que la Família Taronja t’acollirà ràpidament, i et farà sentir com a casa”, ha explicat. Finalment, ha parlat Queralt. La jugadora ha mostrat ganes de començar esta nova etapa. “En tres setmanes ja he pogut notar el que significa formar part d’esta família. Ja comence a sentir-me com a casa. Vull agrair a tots el tracte, que m’han acollit molt fàcil, ràpid i bé. Vull agrair a Teika el tracte constant a l’esport femení. I a València Basket dir-li que estic molt feliç de que hagen comptat amb mi per a un projecte tan ambiciós. I en nom de totes les meues companyes agrair el tracte, totalment igualitari al masculí, que se li dóna a l’esport femení”, ha dit.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *