Quino Colom: «Espere que el públic disfrute molt del nostre joc»

Foto: Miguel Ángel Polo

El nou base taronja Quino Colom ha sigut presentat este matí com a nou jugador de València Basket per a les pròximes dues temporades.

El nou director de joc taronja ha disputat set temporades a la Liga Endesa, a més de disputar Eurolliga amb Unics Kazan, va ser triat en el millor quintet de l’Eurocup al 2018 i és internacional espanyol, es va proclamar campió del món fa dues setmanes.

Santiago Vallejo, president de Pinturas Isaval ha exercit d’amfitrió en un acte on ha estat acompanyat del president taronja Vicent Solá i el propi jugador.

Ha sigut el propi Santiago el que ha obert el torn d’intervencions recordant que “fa ja sis temporades que començàrem este camí amb Valencia Basket i va ser una decisió encertada, com s’ha demostrat amb el temps. La nostra vinculació amb els valors que transmet esta marca esportiva és absoluta. I ens sentim 100% reflectits en la Cultura de l’Esforç. Sou una família i ho reflectiu en cada partit”. Vicent Solá ha agraït a Pinturas Isaval la cessió de la seua tenda per a la presentació i ha assegurat que la relació amb esta empresa “fa temps que va deixar de ser estrictament comercial i ja és d’amistat amb Santiago, Paco, les seues famílies i la resta dels seus empleats. Ells han estat molt a prop, implicats i col·laborant amb moltíssimes accions en una gran quantitat dels partits més importants en esta ratxa recent d’èxits. Ajudant-nos al fet que la Fonteta brillara encara més en els grans dies”.

Després, el president taronja ha donat la benvinguda a Quino, del qual ha destacat que “després d’una consolidada trajectòria amb set temporades en la Liga Endesa, el nostre nou jugador s’ha reivindicat amb excel·lents temporades fora de les nostres fronteres. Amb Colom hem incorporat un jugador intel·ligent, amb un gran sentit de la direcció i del joc del pick and roll. A més de ser un excel·lent generador de joc, també ha demostrat tindre el caràcter per a assumir el lideratge en atac en moments complicats. Estem segurs que les seues habilitats es complementen molt bé amb les dels seus dos companys en la posició de base. I que el nostre joc està en bones mans per a aconseguir arribar fins als objectius que ens hem marcat”.

L’últim ha prendre la paraula ha sigut el nou base taronja, que ha agraït “la confiança que este gran Club ha tingut en mi, donaré el meu 200% per a tornar eixa confiança en tots els partits. Tinc moltes ganes de sentir l’ambient de la Fonteta. Ho he patit durant molts anys i ara em toca tindre-ho al meu favor. I espere que el públic disfrute moltíssim amb el nostre joc i portar al Valencia Basket al més alt un altre any més és el gran objectiu. Tenim una temporada molt exigent però al mateix temps molt prometedora davant i l’equip pinta molt bé. Tinc ganes ja de debutar, de vestir de taronja i fer-vos vibrar a tots en el que segur que serà un gran any”.


Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *