Rubén Burgos: «L’equip comença a treballar com ho veníem fent les últimes temporades»

Les xiques de Rubén Burgos debuten demà davant l’Spar Citylift Girona a Saragossa, en el que serà el primer partit oficial de la temporada per a elles. El tècnic taronja ha parlat del partit.

La primera cosa que ha valorat l’entrenador ha sigut el fet de tornar a obrir la competició davant les vigents campiones: “El sistema de competició és este, hem de jugar contra tots i és un enfrontament atractiu. Es mesura el campió de Lliga i Supercopa contra el nostre equip, un equip ambiciós que vol meréixer-ho des del treball diari, i amb humilitat i il·lusió, anar creixent en la Lliga” explicava.

Pel que fa al rival, el tècnic creu que li pot haver ajudat a competir la Supercopa. “Ha competit de veritat per eixe títol, segur que els servix un partit amb eixa tensió amb eixe ritme i nosaltres venim de partits preparació. Però en l’Open Day tots partim del mateix punt, a tots ens queden moltes hores de vol i tenim moltes ganes que arribe” ha dit.

Finalment, ha analitzat com arriben les seues jugadores després de guanyar tots els partits de pretemporada. “En pretemporada el resultat és l’últim que mires però quant a treball anem sumant continguts, l’equip comença a treballar com ho veníem fent les últimes temporades i a paréixer això, un equip no sols un roster de grans jugadores com hem construït. Així que il·lusionats i a posar-ho en la pista ja” ha afirmat.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *