Rubén Burgos parla abans de l’inici de la pretemporada

Foto: Miguel Ángel Polo

El València Basket femení arranca la seua pretemporada el dilluns 19 d’agost. Esta setmana les jugadors han començat a arribar per a completar les seues revisions mèdiques, i Rubén Burgos ha aprofitat per a fer un breu valoració de la plantilla en general, abans d’iniciar el treball en grup.

El tècnic s’ha mostrat “amb molta il·lusió per l’inici de la nova temporada i per començar a treballar ja junts com a grup, tant les jugadores que continuen de l’any passat i algunes de fa dos temporades de lliga 2, com amb les noves incorporacions. Crec que ens complementen la plantilla. Són jugadores amb experiència a nivell internacional a Europa, tant amb les seues seleccions com en la competició en què debutarem, en l’Eurocup. El nostre objectiu ha de ser des del dia a dia començar a transformar eixa plantilla competitiva que és la que volíem tindre en un equip. No entenem açò si no és amb la unió i la compenetració de totes les jugadores per a formar un bon bloc. De res servix que hàgem incorporat molt bones individualitats si no aconseguim que siguem un equip en la pista de nou com crec que es va demostrar en cada partit i en el treball diari la temporada pasada”.

“L’equip necessitava reforçar-se i amb les incorporacions la primera cosa que busquem és fer que estiguen còmodes en la ciutat, fer-les sentir en el club com en sa casa i sobretot en el dia a dia en l’equip”, ha explicat l’entrenador.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *