Tamara Abalde: «M’ha fet molta il·lusió coincidir amb el meu germà menut»

La jugadora de València Basket està concentrada amb la Selecció Espanyola, a la que ha tornat després d’una gran temporada.

P: Com està sent la teua experiència en la tornada a la Selecció?

R: La veritat es que molt bé, ahir aterrarem a Mallorca, hem començat ja amb els entrenaments i a agafar un poc la rutina de la concentració. Estic molt contenta. A més coincidir amb la selecció masculina estant el meu germà ha sigut una experència molt bonica.

P: Com has viscut eixe moment de coincidir amb Alberto?

R: Ha sigut molt bonic, m’ha fet molta il·lusió coincidir amb el meu germà menut. Ja estavem molt il·lusionats en coincidir a València i jugar els dos en el mateix club, en la mateixa ciutat. I damunt tindre esta sorpresa a l’estiu, perquè a mi la convocatòria em va agarrar un poc per sorpresa, m’ha fet moltíssima il·lusió. Ja tenim molts plans de cara a la pròxima tempoda, a més viurem prop, serà genial poder estar junts i recolzar-nos.

P: Com veus el projecte de València Basket de cara a la pròxima temporada?

R: El projecte té molt bona pinta des de fa temps, s’estan fent molt bé les coses a València. L’equip que estem fent crec que és un equip fet amb molt de cap, mesclant jugadores nacionals amb experiència i coneixement de la lliga. Crec que les peces encaixaran molt bé i la il·lusió i les ganes que tenim totes són enormes. Així que tenim ganes de començar i es faça realitat, encara que espere que açò de la selecció dure molt!

Foto: FEB

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *