Tamara Abalde: «Tenim un potencial gran que hem d’aconseguir traure»

La Liga Dia s’estrenarà a la Fonteta dissabte que ve davant l’Ensino. Tamara Abalde ha valorat com arriba l’equip a esta segona jornada.

La jugadora de Ferrol creu que les sensacions són bones: “La química entre nosaltres és bona tant dins com fora de la pista. La competició ens ha tocat començar-la contra un equip molt dur i tot i la derrota hi ha hagut moltes coses positives que traure. El caràcter de l’equip de jugar juntes, defendre fort i de barallar molt, ha estat ací. A partir d’això ens queda molt treball per a arribar a ser el millor equip que podem ser”.

L’ala-pivot ha assegurat que “és un plaer jugar cada partit a casa i un infern per al rival. Des del club s’està fent un gran treball per a continuar motivant la gent perquè vinga. Nosaltres animar-los perquè vinguen perquè crec que jugarem un bàsquet vistós i bonic de veure”.

Respecte als objectius, ha explicat que “hem reforçat molt bé la plantilla i tenim un potencial gran que hem d’aconseguir traure. L’any passat ens vam posar la barrera alta per a enguany consolidar-nos com un dels equips de dalt i barallar per ficar-nos en Copa i playoff i posar-los les coses molt difícils als de dalt. Tenim un altre repte important que és l’Eurocup que serà bonic però complicat també compaginar les dos competicions. És el lema d’este equip, competir cada partit, treballar molt dur tots els dies i la lluita i la baralla”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *