València Basket cau eliminat davant Barça Lassa

La benvolguda cita de la Copa arribava amb el plat més fort dels quarts de final. Barça Lassa i València es disputarien un lloc en les semifinals, el qual ja havia aconseguit Iberostar Tenerife en el partit d’abans.

El partit va començar amb el joc interior taronja molt encertat, cosa que els primers quatre punts per als valencians foren de Will. La defensa de València Basket no era la mateixa que dissabte passat. Sabien el gran nivell defensiu que s’anaven a trobar en aquest partit i permitien pocs punts al Barça Lassa. Per això, València Basket va agafar una important renda a la fi dels primers deu minuts (13-21).

Tobey amb nou punts aconseguia agrandar l’avantatge taronja, amb cistelles de tots els estils (13-24). Encara que, Barça Lassa no se’n volia anar del partit amb Heurtel, Hanga i Tomic, es posaven sols a quatre punts (22-26). Després d’una pèrdua taronja, Hanga esmaixava i Jaume Ponsarnau es va veure obligat a parar el partit perquè el 26-28 reflexava en el marcador. El resultat al descans era de 37-39.

La segona mitat fou una continuïtat de la primera, amb València Basket en els comandaments, però seguit molt aprop pels catalans. En canvi, Claver amb un triple va empatar el partit a 45. Gràcies als triples, València Basket es podia mantenir al capdavant en el marcador, però Singleton tornava a empatar el partit en l’últim minut de segon quart, aquesta vegada a 56. Aquest era el resultat al final del tercer quart.

Barça Lassa va aconseguir posar-se per davant en el marcador al començament del primer quart amb una cistella de Oriola (60-58). Però València Basket estava intractable des del triple, fins els menys habituals feien cistella des de més llunys del 6,75. A poc menys de sis minuts, València Basket es posava +4 (65-69). A dos minuts per a la fi, Hanga posava als seus peu i mig en les semifinals perquè amb un triple seu, posava el marcador en 81-73. El resultat final va ser de 86-79, per tant, València Basket va quedar eliminat de la Copa del Rei 2019.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *