València Basket i CB Claret firmen un acord per a l’impuls del bàsquet femení

València Basket, des de la creació de L’Alqueria, té com a un dels objectius impulsar el bàsquet a València. Atenent eixa necessitat, el conjunt taronja i el CB Claret, han aconseguit un acord per a fomentar el creixement de l’equip de Benimaclet, i així, al bàsquet de la societat valenciana.

Com a part d’aquest acord, dues jugadores de València Basket competiran en Lliga Femenina 2, en l’equip sénior de Claret. Lorena Segura, jugarà vinculada i Thiama Kamara, en qualitat de cedida. A més, un entrenador de València Basket formarà part del cos tècnic en Lliga Femenina 2.

D’altra banda, el CB Claret podrà disposar de L’Alqueria quan siga necessari, a l’igual que els seus tècnics participaran en les activitats que s’organitzen en la casa del bàsquet de formació europeu.

D’aquesta manera, València Basket prestarà el seu suport al Claret perquè continue creixent, impulsant a un equip històric de la ciutat el qual la temporada passada va fer història disputant la LF1 junt amb el conjunt taronja.

Foto: Isaac Ferrera

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *