València Basket s’enfrontarà al FC Barcelona en les semifinals de la Supercopa

L’equip blaugrana serà el rival dels taronja en les semifinals de la Supercopa Endesa després del sorteig que s’ha realitzat aquest matí a Madrid. El partit obrirà el torneig dissabte 21 de setembre a les 18:30 hores, mentre que Reial Madrid i Montakit Fuenlabrada jugaran l’altra semifinal. Els dos vencedors jugaran el diumenge 22 a les 19:00 hores la final.

L’entrenador de València Basket ha comentat sobre el sorteig que “la il·lusió és repetir el títol de 2017, estem treballant per a arribar a este moment sent el més competitius que podem, sent conscients que amb pocs pívots a l’estar en el Mundial, però amb la gent que tenim, treballant per a arribar amb les màximes possibilitats per a correspondre a la nostra il·lusió i a la nostra afició”.

Ha mostrat pel Barça “evidentment moltíssim respecte, tenen una molt bona plantilla, un entrenador enorme, veterà i que fa un bàsquet modern i pro el que tinc moltíssim respecte, però intentarem arribar no sols amb il·lusió, també amb l’ambició de competir al màxim nivel”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *