València Basket tampoc pot amb Anadolu Efes

València Basket i Anadolu Efes es donaven cita a la Fonteta per a tancar la tercera jornada de L’Eurolliga.

Els taronja començaren anotant prou fàcil amb cistelles baix pal. Amb el temps mort dels visitants, estos despertaven amb un triple de Beaubois. Simon amb un 2+1 empatava el partit a 10. El joc interior valencianista estava bé, però no finalitzaven les jugades i això, feia patir a l’equip en altres fases. Amb una anotació molt alta, el primer període finalitzava amb el marcador de 27-23.

En la primera acció prácticament del segon quart, es va haver de retirar Tobey amb unes molèsties en el turmell. València Basket intentava despegar-se en el marcador, però els turcs es mantenien al partit amb Larkin al comandament i els triples de Simon. Un estiró a la fi del quart per part dels taronja feia agafar renda en el marcador (46-39). L’encontre se’n anava al descans en eixe marcador.

Al primer minut de la segona mitat, Anadolu Efes s’acostava al marcador amb un parcial de 0-5 d’eixida. És més, abans de l’equador del tercer quart, dels turcs aconseguiren col•locar-se per davant al marcador (53-54). Les errades en els tirs estaven condemnant a València Basket, que començava a desesperar-se a poc a poc (63-69).

El físic començava a notar-se. Els turcs mostraven el seu potencial. A més, la Fonteta no estava gens contenta amb els colegiats. Els nervis s’apoderaven dels jugadors i això no aportava res bo al joc. S’escapava altre partit. Finalment, el marcador final va ser de 78-83.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *