València Basket toca fons

Gerun va estrenar el marcador posant el 0-2 d’inici, encara que Motum va respondre d’immediat amb un triple. La màxima igualtat reflexava el marcador en els primers minuts, ja que hi havien moltes imprecisions per part d’ambdós equips. Es cometien molts parcials, caent cada vegada cap a un costat diferent. La defensa taronja no estava activa, i això permitia les cistelles fàcils dels malaguenys. Els primers deu minuts acabaven 15-20.

San Eme estrenava el segon quart quasi esgotant la posessió. El partit es va convertir en un intercanvi de cistelles al principi d’este segon període, cosa que no beneficiava als valencians. La Fonteta començava a perdre els nervis perquè veien com Unicaja, a falta de quatre minuts per al descans, es posava set punts dalt (27-34). L’avantatge anava aumentant, fins i tot, pujava dels deu punts favorables als visitants. El resultat al descans era de 38-48.

Doornekamp fou l’encarregat d’obrir la segona mitat amb un dos més un per a baixa la renda a -7. Però de poc va durar l’esperança ja que, de seguida, els homes de Luis Casimiro tornaven a passar la tanca posicològica. La sangria s’anava fent cada vegada més gran, ja que després d’un triple de Waczynski el marcador reflexava el 42-57. La diferència en el marcador es mantenia durant tot el quart en la mateixa línia, i això impacientava a l’afició taronja. 53-66 era el resultat a la fi del tercer quart.

No millorava València Basket en l’últim quart, i part de la Fonteta ja començava a carregar contra el tècnic i els jugadors. A més, el triples llançats pels taronja no entraven. Amb tirs sense confiança, es feia absolutament imposible acostar-se en el marcador. El resultat final va ser de 63-79.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *