València Basket trau l’orgull per a guanyar a Iberostar Tenerife

València Basket afrontava un partit clau a la Fonteta per a aconseguir un bitllet a la Copa del Rei de Màlaga. Enfront, un Iberostar Tenerife el qual volia aconseguir també el bitllet directe cap a la Copa.

Inesperadament, València Basket va començar per davant en el marcador en els primers minuts de partit (6-4). Els taronja sabien de la importància de guanyar este partit. Díez va possar per davant als tinerfenys, però Doornekamp va contestar de seguida. La dinàmica del partit seguia per la mateixa línia, amb València Basket per davant en el marcador però sense agafar molta diferència. En canvi, el primer quart va finalitzar amb els canaris per davant (22-23).

López obria el segon període anotant, però Colom amb un triple possava les taules en el marcador (25-25). La màxima igualtat es seguia reflectint en el marcador, ja que cap dels dos equips aconseguia un avantatge clar. Shermadini voltejava altra volta el lluminós, però Colom des de la línia de tres trencava eixe avantatge canari (40-38). Abans del descans, pareixia que València Basket agafava una còmoda diferencia, però el marcador reflexava el 47-45.

Un 2+1 de Dubi obria la segona part per a col·locar el +5 per als taronja (50-45). València Basket seguia rondant eixa diferència conforme anaven passant els minuts. A més, van sobrepassar els deu punts d’avantatge en l’equador del tercer període (67-55). La tanca psicològica es mantenia el marcador i s’acabaven els trenta minuts amb el resultat de (75-65).

La diferència taronja no amainava i se seguia mantenint eixa tanca dels deu punts, la qual els canaris no aconseguien baixar. En canvi, Gielo baixava la renda als cinc punts després d’un triple. Ara sí, València Basket acusava el cansanci d’Estambul. Tenerife es possava a tan sols dos punts (87-85). Però la Fonteta apretava i suportava als seus. El marcador final va ser de 98-91.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *