Van Rossom: «Em trobe en bé en totes les faces»

El base belga de València Basket ha fet un repàs de què portem de pretemporada i ha assenyalat que l’equip “ha començat amb bones sensacions, estem treballant bé. Vam vore en el primer amistós que ens trobem bé en la pista. Ara cal seguir treballant, seguir millorant coses”.

El playmaker belga ha assenyalat que “tindre onze jugadors que ja estaven la passada temporada facilita la faceta de conèixer-nos l’u a l’altre. Tenim una certa continuïtat, fins i tot amb Jaume com a entrenador, al que ja coneixem durant dos anys. I açò ajuda per a conèixer-nos millor, tot el procés d’aprendre les coses noves va un poc més ràpid”.

Segons ha declarat Sam, els tres fitxatges s’han adaptat molt de pressa: “Els nous jugadors han entrat molt bé en l’equip, crec que ens aportaran moltes coses, cadascun en el seu aspecte. Crec que són molt bons jugadors, també molt bones persones. A Matt i Louis els coneixem ara un poc més de dues setmanes i encaixen molt bé en el grup. I açò també és important”.

A escala individual, Van Rossom ha dit que “físicament em trobe molt bé, a l’estiu descansant un poc. I després treballant en pla individual per a intentar arribar ací tan bé com siga possible. Em trobe bé en totes les facetes. Amb un estiu sense competició m’he anat de viatge, he pogut desconnectar un poc de tot i la veritat és que m’ha vingut bé”.

El dia 28 enfront d’Unicaja, Sam començarà la seua sexta temporada com a taronja. Una xifra que igualarà als altres estrangers mítics de l’entitat com Brad Branson i Serhiy Lishchuk, i només està per darrere de Bojan Dubjlevic. Aquesta cosa no la va poder imaginar quan en 2013 va arribar procedent de Saragossa: “El dia que vaig arribar ací no podia ni pensar que anava a seguir tants anys en el Club. Voler sí, però has d’arribar a este punt i estic orgullós de les coses que hem aconseguit mentre he estat ací. I espere que podem afegir algun trofeu més per al Club en els dos anys que em queden ací”.

Foto: Miguel Ángel Polo

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *