Viu la presentació taronja com a jugador del primer equip

El pròxim dia 23 de setembre, en la presentació de València Basket de la temporada 18-19, serà un dia especial per a qualsevol aficionat, que viurà aquesta presentació des de dins, sent presentat com un jugador o jugadora més en l’equip.

València Basket vol que un aficionat viva una presentació diferent de les altres. Per això, organitza aquest concurs perquè aquest dia de presentació siga inoblidable.

El guanyador del concurs tindrà doble premi. D’una banda, la presentació amb tots els jugadors i jugadores del primer equip i la seua eixida en particular per a rebre l’ovació de tota la Fonteta. Després, al partit, podrà viure-ho des de la banqueta amb els jugadors.

Hauràs de pujar una foto que millor represente la teua sang taronja a Facebook, Twitter o Instagram abans del diumenge 16 a les 23:59. Això sí, cada xarxa té les seues particularitats.

A Facebook hauràs d’entrar, introduir les teues dades, triar el teu telèfon i la foto amb què vulgues participar. Si vols accedir a aquesta promoció, ho pots fer en el següent enllaç: https://pr.easypromosapp.com/p/831012

En Twitter hauràs de pujar un tweet amb un compte que no siga tancat amb la foto de taronja, sempre usant l’hastag #TaronjaMesTaronja. Igualment ocorre en Instagram.

Una vegada tancat el termini de pujar fotos, dilluns al matí, el conjunt taronja seleccionarà les cinc millors fotografies. Al llarg del dilluns s’obrirà la segona etapa de la competició, amb una votació fins a les 12 hores del dijous 20.

 

 

 

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *