Vives, Abalde i Sastre parlen abans de la Supercopa

Foto: València Basket

Alberto Abalde, Joan Sastre i Guillem Vives han parlat este matí sobre la Supercopa Endesa i de les possibilitats que tindrà València Basket davant el FC Barcelona en eixe partit de semifinals que es disputarà dissabte a les 18:30h al Wizink Center.

Per al de Ferrol, es “una competició que arriba un poc d’hora per a tot el món, amb gent arribant del mundial, amb plantilles que encara no són equips, però és un títol i anem amb molta il·lusió i amb bon record que l’última vegada que la jugàrem, la vam guanyar. Sabem que el Barça serà molt dur però anem amb moltes ganes”.

L’aler ha destacat que “estos tornejos de pocs partits mai se sap, però per a nosaltres pot ser bo no ser favorits pels seus grans noms. Hem de treballar, anar calladets i guanyar el primer partit”.

Joan Sastre ha assegurat que “anem a Madrid a guanyar el partit, és cert que el Barça és el favorit, però el favorit no sempre guanya, anirem a donar-los guerra i a posar-los el partit difícil”.

I d’altra banda, Guillem Vives ha comentat que “normalment els dos equips no arriben al mateix nivell, sobretot equips que tenen molts jugadors nous, que van canviant la seua filosofia. Físicament tampoc crec que siga el moment millor per a un torneig com este en el qual si perds estàs fora, però és un títol, sabem el que és guanyar-lo i l’hem de lluitar. Sí, el partit és complicat, però seguint la filosofia que Jaume ens està indicant anem pel bon camí”.

Post Author: Josep Prats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *