territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

A la venda la camiseta de Campiones de la LF Endesa

Per Joan Marc · 09 Maig, 2023

Valencia Basket posa a la venda la samarreta commemorativa de Campiones de la LF Endesa 2022-23 que acaba d’aconseguir a Salamanca, i que suposa el primer títol de lliga de l’equip femení del Club. Una peça única per a posar en valor el gran èxit aconseguit que ix a la venda a un preu de 20 euros.

La samarreta es pot comprar en aquest mateix moment a través de la nostra pàgina web https://tienda.valenciabasket.com/, i arribarà a la botiga per a la seua recollida a partir de demà dilluns 8 de maig, o als domicilis d’enviament indicats 48 hores laborables després de la compra, a partir del dia 10. A partir del dilluns a les 10:00h les samarretes estaran disponibles per a adquirir físicament a les nostres botigues. Les opcions són múltiples i es podrà adquirir des de la talla 6XS a la talla 3XL tant en l’opció online com a les botigues físiques.

Els horaris de les botigues del Valencia Basket són:

Botiga de la Fonteta, dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 15h a 19h.

Botiga de L’Alqueria del Basket, dilluns a divendres de 9h a 21h i dissabtes i diumenges de 9h a 14h. A la vesprada segons l’activitat de la instal·lació.