territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

El València Basket fa oficial el fixatge de Nate Sestina

Per Joan Marc Font · 18 Juny, 2024

El València Basket ja sap que no jugarà l’Eurolliga la pròxima temporada. Ahir es van anunciar el 18 equips que jugaràn la màxima categoria continental, entre els que no es troba el club de la Fonteta, que tornarà a jugar l’Eurocup.

Amb el coneiximent de la competició europea que es jugarà, el club ja comença a treballar per fer una plantilla competitiva, tant per Eurocup com per ACB. Amb Brancou Badio i Jean Montero pràcticament tancats des de fa dies, el València Basket, com ja va informar Territori Taronja, ha optat per fer el fixatge de Nate Sestina.

El jugador de 27 anys i 2,05m d’altura tenia l’opció en el seu contracte de quedar-se en el Fenerbahce una temporada més, però ha optat per jugar a València. El jugador americà es converteix així en el primer fixatge de la segona etapa de Pedro Martínez a la Fonteta.

L’actuació de la primera temporada del jugador americà en Eurolliga ha anat de menys a més. En la seua primera aparició en la Final Four, Sestina va fer una mitjana de 9,0 punts amb un 54,5% de tirs de camp i 3,0 rebots en 18 minuts per partit. El ala-pivot estatunidenc va fer una mitjana de 3,6 punts i 1,5 rebots en 11 minuts per partit durant la temporada regular  de l’Eurolliga.

En la lliga turca, Sestina va fer una mitjana de 9,6 punts (42,7% t3), 5,1 rebots i 1,1 assistències en 24 minuts per partit. Abans del seu pas per l’Eurolliga, Sestina va jugar per als Long Island Nets, Hapoel Holon, Merkezefendi i Turk Telekom.