territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

Entrades a la venda per al partit de playoff davant el Barça

Per Joan Marc · 01 Juny, 2023

Valencia Basket vol recordar a tots els seus abonats que el seu passe de temporada inclou els partits del playoff final pel títol, per la qual cosa tots els abonats globals del Club podran presenciar el duel de playoffs davant el Barça del divendres 2 de juny a les 21 hores a la Fonteta. Per a tots aquells que no disposen d’abonament, el Club posa des de les 18h de hui a la venda les entrades per al segon partit de l’eliminatòria de quarts de final des d’un preu de 45 euros. Les localitats es podran adquirir a través de l’enllaç https://valenciabasket.koobin.com/

 

Grada Barça
Fons 45 euros
Grada Lateral 50 euros
Cistella 60 euros
Preferent 60 euros
Tribuna Corba 65 euros
Tribuna Lateral 70 euros
Tribuna Central 80 euros
VIP 180 euros
PREMIUM 200 euros

Venda online

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el seguent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra en línia, l’aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

Si no vindràs, allibera el teu seient

Es recorda a tots els aficionats posseïdors d’abonament global que no vagen a acudir a un partit de l’equip masculí, que poden alliberar el seu seient a través del següent link fins a 24 hores abans del partit. En cas que la localitat es venga, pots acumular un 20% del preu de l’entrada que es transformarà en descompte per al teu abonament de la temporada 23/24.

Cal recordar que la màscareta ja no és obligatòria, i ha passat a ser voluntària amb les últimes restriccions de les autoritats sanitàries. D’altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

Servei d’informació a l’aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure’s al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

Per a donar-se d’alta en el servei, han de memoritzar en l’agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.