territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Sin categoría  

Horaris de venda d’entrades per al primer assalt de la final de la LF Endesa

Per Joan Marc · 01 Maig, 2023

Dijous que ve 04 a les 20h, Valencia Basket rep a Perfumerías Avenida en el primer enfrontament d’una final de la Lliga Femenina Endesa que l’equip taronja afronta amb el factor pista a favor. El Club activarà aquesta mateixa vesprada de dilluns 01 de maig a les 18h l’assignació de seients per als seus abonats per a aquest enfrontament, i llançarà demà dimarts 02 de maig a les 12h la venda d’entrades. Totes aqueixes gestions es podran realitzar com és habitual, des de la web del Club en https://valenciabasket.koobin.com/

Data Acció Hora
Dilluns 01-05 Assignació de seients per a abonats 18h
Dimarts 02-05 Venda general d’entrades 12h

 

Valencia Basket vol recordar als seus aficionats que també hi ha reservada una zona del pavelló no numerada per a aquells que vulguen assistir sense haver reservat abans el seu seient. D’altra banda, els abonats que vulguen assignar-se i comprar entrades per a familiars poden anar a les oficines a partir de demà en horari d’oficina de 9:30 a 14 i de 15 a 19h.

 

Sector Preu
Anell inferior 20 euros
Anell superior 15 euros
VIP (sols venda física en oficines) 80 euros

Venda online

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra online, l’aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

Cal recordar que la màscara ja no és obligatòria, i ha passat a ser voluntària amb les últimes restriccions de les autoritats sanitàries. D’altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

Servei d’informació a l’aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure’s al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket. Per a donar-se d’alta en el servei, han de memoritzar en l’agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar aquest servei els abonats i aficionats que ho desitgen.