territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

La vintena victòria en LF Endesa arriba davant Tenerife (92-63)

Per Alejandro Fernandez · 04 Març, 2023

Valencia Basket va fer els deures i, malgrat les baixes de Casas, Ouviña i Torrens, va passar per damunt d’un Tenerife molt necessitat d’eixir dels llocs de descens. El conjunt visitant va posar les coses difícils al principi, però en el segon quart les de Rubén Burgos van posar terra pel mig i no van donar cap opció. La 20a victòria en LF Endesa, que amarra el lideratge, aconseguida amb una gran faena coral, amb quatre jugadores per damunt de 14 punts. A més, arribava el debut de la jugadora de 16 anys Mirembe Twehamye, que inscriurà el seu nom al Mur dels Somnis.

L’equip taronja va eixir amb Leticia Romero, Elena Buenavida, Ángela Salvadores, Raquel Carrera i Marie Gülich. Ho estrenava la base canària i responia James del costat visitant. Encara que Valencia Basket sumava de la mà de Romero, la interior contestava cada colp. El combinat de Tenerife havia eixit al partit molt encertades. Raksanyi posava el +4 per a les seues i Rubén Burgos demanava temps mort. L’equip reaccionava bé i es posava per davant, encara que amb diferència mínima. A menys de dos minuts del final del quart debutava la jugadora de 16 anys Mirembe Twehamye, que serà inscrita al Mur dels Somnis. Satorre anotava per a deixar a Tenerife un a dalt.

La tònica continuava en el segon període. Es va produir un xicotet intercanvi de canastres, amb les visitants ficant-lo pràcticament tot. Ara Gülich havia agafat el testimoni de Romero en l’anotació taronja. No va ser fins a l’equador quan Valencia Basket va fer un xicotet parcial tancat per Burdick, per a col·locar-se +5, i provocar el temps mort de Raquel Álvarez. El seu equip no va reaccionar i les de Rubén Burgos prosseguien amb el seu parcial demolidor entre Gülich i Cox. Arribava a 17-0 i l’avantatge a 15 i de nou Tenerife ho parava. De nou, elles no responien i Salvadores sumava per a deixar la diferència en 17 punts al descans (46-29).