territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  Reportatges  

Pasqua carregada de regals a la Fonteta

Per Joan Marc · 04 Abril, 2023

La Pasqua arriba carregada de regals a la Fonteta. En els partits que es disputaran en el pavelló els dies 9 (davant Perfumerías Avenida) 16 (davant Coosur Real Betis) i 22 (davant Bilbao Basket) d’abril, Valencia Basket durà a terme una nova acció per a premiar als aficionats més àgils.

En el moment en el qual s’òbriguen les portes, hi haurà tres ous de Pasqua amagats en el pavelló, en la zona de l’anell. Els tres aficionats afortunats que els troben, seran premiats amb 3 regals diferents.

El procediment és molt senzill, una vegada es trobe l’ou, has d’acostar-te a la botiga oficial del Club, notificar-lo i seguir les instruccions per a portar-te el teu regal. L’ou serà del primer que el trobe i no serà vàlid intentar agafar-lo si un altre aficionat ha arribat primer. Es podran trobar únicament en la zona de l’anell del pavelló, quedant les oficines del club i la zona de les graderies i pista fora del joc.

Els vencedors, a més d’obtindre el seu regal, participaran en els respectius partits. Com a guanyadors de la iniciativa, eixiran a pista en algun dels temps morts de cadascun dels duels. No deixes passar l’oportunitat i sé un dels afortunats!