territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

Valencia Basket, davant una dura semifinal contra les amfitriones de la Copa

Per Alejandro Fernandez · 31 Març, 2023

alencia Basket va complir en els quarts de la Copa de la Reina davant Movistar Estudiantes i ara s’enfrontarà a les amfitriones en les semifinals (dissabte 1, 16.30 hores, Pavelló Príncep Felip, Teledeporte). L’equip taronja s’enfronta a un dur rival, que comptarà amb el suport de milers d’aficionats en les graderies, per la qual cosa haurà de traure la seua millor versió per a aconseguir plantar-se en la huitena final de la seua història i, així, estar una mica més prop del seu primer títol de Copa.

Rubén Burgos analitza el partit

El tècnic ha valorat que “de moment hem fet el primer pas i la nostra idea en la Copa és anar creixent dia a dia. Sabem que cada partit és una xicoteta final i amb aqueixa mentalitat afrontarem el següent enfront de Saragossa. És un equip fort, a l’alça, ara mateix amb molt bona confiança. Hem d’aprendre de la pròpia competició. En el partit de quarts vam ser de menys confiança a més, acabant amb un bon rendiment col·lectiu. En aqueix punt hem d’arrancar les semifinals contra un equip que juga molt dur, al límit dels contactes físics. Així ho hem notat enfront d’elles. El seu nivell d’agressivitat defensiu és alt. Nosaltres adaptar-nos a aqueix nivell, posar aqueix llistó de defensa i intensitat que ens va faltar en aqueixa primera part davant Estudiantes, però ho vam entendre després del descans. Ho portem al límit, per això vam poder imposar-nos. En el dia que tenim de descans i preparació, ajustar els detalls de scouting per a adaptar-te al rival i potenciar les nostres fortaleses, que és en el principal en el que hem de creure, que les nostres jugadores les portem a situacions i espais on puguen desenvolupar el seu talente i habilitats per a estar al cent per cent en tots dos costats de la pista”.

L’equip al complet

Valencia Basket ha viatjat a terres aragoneses amb l’equip al complet. Ja amb les jugadores que havien estat parades per lesió fa ben poc, com ho són Alba Torrens i Cristina Ouviña, el conjunt taronja va afrontar els quarts sense absències i tornarà a fer-ho en les semifinals. De les jugadores joves s’han sumat per a aquesta expedició Noa Morro, Elena Buenavida i Laia Lamana.