territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

Valencia Basket segueix en la defensa del lideratge davant Spar Gran Canaria

Per Joan Marc · 24 Març, 2023

Valencia Basket torna a enfocar-se en la LF Endesa per a rebre a la Fonteta a Spar Gran Canaria amb l’objectiu clar de continuar defensant el lideratge (dissabte 25, 18.00 hores, Fonteta, Teledeporte). Després de la finalització de la participació de l’equip en la EuroLeague Women en quarts de final, les de Rubén Burgos se centren en els dos objectius que els queden aquesta temporada: la Copa de la Reina la setmana vinent i la LF Endesa, a la qual li queden quatre jornades per al final de la lliga regular.

Rubén Burgos analitza el partit

El tècnic ha valorat que “l’equip té molt clar a cada moment la importància de cada partit i la preparació. Tenim un bon dia de treball hui per a preparar-nos contra un equip exigent en el físic. El partit d’anada va ser molt bon per part nostra amb 92 punts, però no hem d’agarrar-nos a això. La nostra identitat és treballar des de darrere. Contindre les seues individualitats, les dues més importants a nivell numèric en la lliga són Sika Koné i Petra Holesinska. Com a equip hem de col·lapsar això. Gran Canària té molt mèrit. Cada any competint amb les millors, amb un grup de jugadores joves i una rotació reduïda. A imposar les nostres fortaleses”.

Leticia Romero, dubte fins a última hora

Dimecres passat en Schio, Valencia Basket va comptar després de diverses setmanes amb l’equip al complet. Cristina Ouviña, que havia estat parada per una lesió en el genoll, va tornar per al partit d’Eurolliga. No obstant això, Leticia Romero, serà dubte fins a l’últim moment per a aquesta trobada. La base canària va jugar en terres italianes amb unes molèsties a l’esquena que podrien impedir-li saltar a la pista davant Spar Gran Canaria. La resta de les jugadores de la plantilla estan disponibles per al partit i de les joves estaran Noa Morro, Elena Buenavida i Laia Lamana.

Precedents

Est serà el huité enfrontament entre Valencia Basket i Spar Gran Canaria, el sisé en LF Endesa. En LF2 en la temporada 2017/18 ja es van enfrontar tots dos equips i cada equip es va emportar un triomf. Ja en LF Endesa, el combinat de Rubén Burgos s’ha emportat tots els partits que han disputat. A la Fonteta va haver-hi un marcador molt inflat en la temporada 20-21 amb un triomf 81-48 però, una temporada després, va costar traure’l en el mateix escenari amb 67-61. El balanç en la màxima categoria és de 4-0.