territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

Viatja a Badalona per a veure el Joventut – Valencia Basket de la Liga Endesa

Per Joan Marc · 20 Març, 2023

València Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure a Barcelona el partit de la vint-i-sisena jornada de la Liga Endesa 22-23. El Club ofereix l’opció d’adquirir pack bus + entrada a tots aquells aficionats que vulguen presenciar en el Olímpic de Badalona el partit de la jornada 26 de la Lliga Endesa.

El partit es disputa a les 18:30h del diumenge 9 d’abril i el bus eixirà a les 8:30h del mateix diumenge des de L’Alqueria del Basket per a poder arribar a menjar a Badalona. La volta es realitzarà res més acabe el partit, amb parada a sopar. El pack pot adquirir-se amb els següents preus a través d’aquest link a través de la pàgina web i en les oficines del Club.

Tipus de viatge Preu
Viatge i entrada 45 euros
Només entrada 15 euros

Termini preferent per a abonats

Els abonats del València Basket podran comprar el seu viatge de manera preferent fins al dijous 23 a les 10 hores, quan s’obrirà la possibilitat de tot aficionat que ho desitge. Cada abonat podrà comprar fins a 2 entrades amb cada abonament en aquest termini preferencial. Una vegada passe el termini preferencial, el viatge quedarà obert a qualsevol interessat a sumar-se a l’expedició taronja.

L’autobús està condicionat per un mínim de participació, per la qual cosa si no s’arriba a a l’aforament necessari se suspendria el viatge, comunicant-lo el dilluns 3 de març a partir de les 10 del matí, donant la possibilitat de comprar només entrada o retornant els diners.

 Veuen a fer costat als nostres jugadors perquè aconseguisquen assaltar una pista molt complicada!