territoritaronjas
Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

Actualitat  

Victoria de mèrit davant Embutidos Pajariel Bembibre (71-54)

Per Alejandro Fernandez · 19 Març, 2023

Valencia Basket trau una victòria de mèrit davant Embutidos Pajariel Bembibre. En el tercer partit de la setmana i tenint el dimecres una important batalla en Schio pel bitllet de la Final Four de l’Eurolliga, l’equip taronja es va mostrar molt seriós, repartint esforços i anotació, i dominó davant les del Bierzo. El combinat de Rubén Burgos aconsegueix el 22é triomf en LF Endesa i manté el lideratge.

L’equip va eixir a pista amb Laia Lamana, Elena Buenavida, Ángela Salvadores, Cierra Burdick i Lauren Cox. Malgrat que era el tercer partit de la setmana, Valencia Basket va eixir amb molt de ritme. Parcial de 9-2 en tres minuts per a provocar el primer temps mort visitant. Cox ho pujava a 11-2. No obstant això, just després l’equip no aconseguia traure fruit de les seues possessions i les del Bierzo ho van aprofitar. Parcial de 7-0 per a reduir a 2. Rubén Burgos demanava temps mort, però Bembibre li donava la volta al partit. El parcial no deixava de pujar mentre l’equip tenia molts problemes en defensa i el cércol escopia els tirs en atac. 12-0 i posaven el +3. La reacció arribava a continuació amb un 9-0, donant un avantatge de 6 punts. Les visitants ho tallaven des del tir lliure al final del primer quart.

Les rotacions estaven venint bé a l’equip. A base d’anotació repartida -amb una gran Cox-, defensar i córrer, Valencia Basket pujava la màxima fins al moment en 11 punts. Bemibre parava el partit. L’encert de les lleoneses havia baixat considerablement respecte al primer període. Salvadores elevava més l’avantatge fins als 14 punts i era Silva l’encarregada de detindre-ho. Preciosa canastra de Lamana per a estirar el xiclet, però Palma ajustava 11 punts just abans del descans.

Després del pas pels vestuaris, Valencia Basket va continuar desplegant un bon joc basat en la col·lectivitat. Parcial de 8-0 d’eixida, que pujava la renda fins als 19 punts. Bembibre feia un xicoteta rèplica de 4 punts consecutius, però les taronja la responien de la mateixa manera. Després de triple de Whalen, Rubén Burgos demanava temps mort. La mateixa Whalen, anotava de nou per a fer un 6-0 particular. Valencia Basket no va deixar que el seu rival continuara retallant i retornava un +18. Les del Bierzo continuaven insistint, tractant de mantindre les opcions, però les taronja feien una bona recta final de quart per a deixar 17 punts de renda.